Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
TAK darku uczciwe traktowanie Nas na Enerdze to nasz współny interes mimo,że w poglądach się różnimy.
Tylko że ty ciągle snujesz wizję 1) "o dywidendzie z Orlenu" - postaw się na miejscu akcjonariuszy Orlenu czy na to by się zgodzili i to zaakceptowali - jawne działanie na szkode akcjonariuszy Orlenu. 2) Skup akcji własnych - nikt nawet o tym nie wspomina - ten pomysł jest słuszny ale istnieje tylko w twojej wyobraźni a jeśli nawet stanie się realny nie zagwarantuje to wzrostu kursu bo w takim skupie może pomóc Esalians i kurs ani drgnie. Jestem wiele lat na gpw i pamietam takie skupy że kurs nie rósł mimo skupu. 3) Dla mnie jesteś naiwny że wierzysz w słowa fafary że dzielimy się zyskami z tymi którzy te zyski wypracowują - tu chodziło o politykę (tak fafara jest prezesem politycznym) miał wyznaczone cele, wykazać jak najwiecej strat i jak najwiecej źle mówić o poprzednikach i musiał to wykonać bo już by wyleciał a dziura coraz wieksza w budżecie. To samo dotyczy tej wypowiedzi - czysto pijarowy tekst dla naiwnych. Ja proszę Cię darku obudz już sie i nie śnij wizji tylko popatrz że nic się nie zmieniło!!