Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zgadzam się. Ale nie wydaje mi się, żeby to miaby być problem. Zakładam, że sprzedaż hurtowa to chyba w 100% do Worldbox? Chyba nie maja jeszcze innych franczyzobiorców? A z tego co wiem, to Worldbox radzi sobie całkiem dobrze. Myślę, że te przesunięcia to raczej optymalizacja podatkowa i 'kreatywna księgowość". Słabo to rozegrali informacyjnie, ale ja naprawdę nie sądzę, żeby to spowodowało dzisiejszy spadek.
Dlatego myślę, że kurs wróci w przyszłym tygodniu powyżej 230 zł. Oby jeszcze przed szacunkami za Q1. Również jestem bardzo ciekawy konferencji i tych szacunków. Na konferencji powinni poruszyć temat tego przesunięcia przychodów.