~Checkmate

Był las nie było Was, będzie las nie będzie Was. Ja tutaj rozgrywam partie życia. THE END odnosił się naturalnie do okresu oczekiwania. Teraz następuje rezurekcja. W życiu opowieść może być schematem lecz nikt nie odbierze mi postów o cyklu transportowym przy 9 złotych. Postu o barykadzie przy 11. Ciekawe ilu Twoich znajomych zakotwiczyło tutaj majatki? Więc pomiluj Panie. Dostrzegaj co opisuje Kenobi, Black i realista. To w gruncie rzeczy ma sens. Realista siedział w swoim czasie na certyfikatach. Przypomnijmy sobie jaki był tam mnożnik? A 5 procent codziennie Blacka ? Ile to już lacznie.? Checkmate, ja tu nie siebie - ja Rzeczpospolitą reprezentuje. Poznaniak potwierdzasz? Bo musisz wiedzieć że Poznaniak jest tutaj... Może sam nam kiedyś napisze kim jest w tej grze... To co otwieramy karty?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.