Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Cześć, co w zasadzie robi Milisystem czego nie robi Sunway Shot. Czytam, że Milisystem zajmuje się dosarczaniem wirtualnych strzelnic ale z ostatniego info wynika, że ich nie produkują tylko kupują od Sunway Shot. W związku z tym jaka jest wartość dodana i czemu Sunway Shot sam nie zajmuje się dystrybucją. Nie znam tej branży ale wygląda mi to na jakiś kołowrotek gdzie firma A sprzedaje te strzelnice do firmy B, która co robi z nimi dalej? Wynajmuje (jeśli tak to komu?), sprzedaje (kto jest klientem?). Czy ktoś może mi powiedzieć jaki jest model biznesowy tej spółki Milisystem? Patrząc na P&L to spółka niewiele większa od warzywniaka ale może rzeczywiście jest tu jakaś szansa na stabilny zarobek. Testowo kupiłem kilkadziesiąt tysięcy akcji ale chciałbym zrozumieć czy jest szansa na stabilny wzrost czy też wywalać na wybiciu.