~Mieszko

Wieczorne przemyślenia po dwóch porcjach rudej z cola. Przejrzałem właśnie kilkadziesiąt filmów na YouTube, TikToka przewinąłem jak w transie, Instagram, Facebook wszystko, co dotyczy JDM. Żona śpi, zrobiłem research. Wszędzie przewijają sie pytania o konsole. Robi się niezły ruch wokół konsoli. Co ciekawe już teraz masa ludzi dopytuje o wersje konsolowe. Nie są to przypadkowe komentarze. Gracze konsolowi dopytują już teraz Najlepsze jest to że jest ponad 730.000 zapisów na Steamie na wersje pc zanim ruszyła kampania marketingowa. Serio to robi wrażenie i daje do myślenia, co się wydarzy gdy odpalą marketing z prawdziwego zdarzenia. Influencerzy. A jak dojdą porty na PS5 i Xboxa? Możemy mieć powtórkę z rozrywki, tylko razy dwa albo i trzy. Zastanawia mnie jedno: czy konsolowe wersje sprzedadzą się na poziomie peceta, czy może go przebiją? Ile trwa portowanie. Jeśli wersja PC odpali naprawdę z hukiem i zbierze pozytywne oceny to nie zdziwię się jak niektórzy gracze konsolowi nie wytrzymają i kupią wcześniej na Steamie. Fani driftu i gier. Sam bym nie czekał. No i przypominam Gaming Factory wypłaca od 30% do 70% zysku w dywidendzie. Jak to chwyci a wygląda na to szanse są realne i wysokie to może nas czekać nie tylko fajna gra, wzrost kursu akcji ale i konkretny temat konkretne wypłaty dywidendy.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.