Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2025-04-24 o godz. 08:41 ~Wb napisał(a):
> Luis/kris/krzanu uspokój się.
> > Już nie bredzisz o braku zysku, już zmieniłeś nick bo nie wyszło ci pisanie o przejedzeniu pieniędzy na Transkol to teraz sobie stagnacje wymyśliłeś jak akcje rosną.
> >
> > Za pasem kontrakty kolejowe, wynik roczny 120 mln +, grubyyyy wynik za 1q 25, potwierdzenie, że budują halę produkcyjne w Jaworznie, kontynuacja dywidendy, być może kolejne kontrakty wojskowe a ty przypominasz o swoich wpisach gdy już Cię olali.
> >
> > Co? Kursik uciekł i boli? Weź przykład z tych co wczoraj kupili 2 palety po 100 i 50k akcji za 13,7 zł. Sprzedasz po 20 i znów będziesz mógł to samo pisać jak na 25 ucieknie :)
Nigdy wcześniej tu nie pisałem. Nigdy nie używałem innego nicka. Bierzesz mnie za kogoś innego.
Nie gorączkj się. Zdrzemnij się. Po dobrej wiadomości kurs wyskoczył i spadł. Stagnacja pewna.
Miłego dnia.