Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
brednie RRRrrr te twoje wyliczenia, 0,1-0,2? A nie uwzględniasz scalenia na akcjach x 4 ? dobry z ciebie manipulant i cwaniaczek
a co do "mogłeś kupować" to ja ci odpiszę,,,,mogłeś kupować tak jak ja w czerwcu 2020 4Mass nawet po 0,15 a ja miałem średnią zakupu 0,186 zł i sprzedawać w licpu po 4 zł...2800% zysku - widzisz różnicę chłopcze?
Te akcje miałem...wcześniej na Lubawie nawet z rafcykiem, on zarobił mniej a ja pod covid, maski, namioty zrobiłem 100% ale wtedy jeszcze akcje getinu miałem.
A na innych...mogłeś kupować Mercator po 5-10-15-20 zł i sprzedawać po 770 zł...policz sobie zysk :)
Chłopcze analiza wsteczna zawsze jest skuteczna. I by nie było...ja akcje 4Mass niestety nie oddałem po 4 zł ale w okolicach 1 zł bo gdybym oddał po 4 zł to miał bym ok 2,5 mln złotych dodatkowego zysku czyli łącznie ponad 3 mln zł zysku a cóż na otarcie łez mój zysk z 4Mass to 0,6 mln zł :(