Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
w komunikacie z dnia 29250- 04-15 godzina 06,10 podano ,nieprawdziwo informacje .1 Kapitał własny to jest wszystkich właścicieli akcji wynosi 12584podzielić przez 414 mil ak to wartość księgowa na akcje wynosi 30,64zł ale w wynikach podano 28,40 jako wartość księgowo bo prawdopodobnie celowo się pomylono i podzielono kapitał należący do właściciela jednostki dominującej ktury wynosi11793 podzielić przez 414to wartość księgowa spada do 28,49zł i to jest nieuczciwa informacja i zadanie dla prawników chyba że ja od 40 lat prowadzący działalność gospodarczo jestem za głupi do kreatywnej księgowości to może mnie ktoś oświeci .