Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ciszewski jest jednym z głównych akcjonariuszy i ma swoich ludzi, niemal na każdym szczeblu odpowiedzialności, jeśli według ciebie jest słabym wyznacznikiem, to po co tu siedzisz?
Do tej pory bys sprzedał, odrobił na innej spółce i tu nie trzeba byłoby czytać twoich tekstów.
Według mnie, na pewno Ciszewski jest lepszym wyznacznikiem, jak jakiś trol wielonikowy. Obiektywny, kasa, denny i tym podobni, którzy wnoszę, że skoro tu siędza na forum non stop, to posiadają akcje.
Nie sądzisz?
Pisanie fejkowych komentarzy, ja to robicie o tym, choćby , że Biernacki wyszedł z akcjonariatu, a potem przyciśnięty i poproszony o żródło, pisze, że to jednak żart, to już nie śmieszny żart.
No i dla jasności wytłumacz, gdzie tu wyważanie swoich opinii? Skoro nie rozróżniasz prób manipulacji od "wyrażania opinii", to nie wiem, co tu robisz na forum.
Sam siedzisz na bieżąco na forum i skrolujesz, więc wytłumacz, po co te zabiegi? No i te pisanie o jakiś hakach. No, wybacz, akcji jest ile zapragniesz na obecnych poziomach, więc jaki to hak, jak ktoś kupił w ostatnim czasie. Zostaw może takie komentarze sobie i swoim kolegom.
Ja zgłoszenie zrobiłem do bankiera i do KNF odnośnie manipulowania informacjami, wrzucanymi na forum jak to zrobił denny.
Zachęcam również innych do zrobienia tego samego ruchu innych, którym zależy na rzeczywistych dyskusjach, a nie traktowaniu forum, jako śmiettnikka, gdzie wrzuca się wszystko, co do głowy przyjdzie w tym nieprawdziwe informacje.
Rozumiem, że jako zainteresowany i jako jeden z głównie tu się udzielających, masz akcje i będziesz w maju na Walnym Zgromadzeniu, by mieć pogląd na swoja inwestycję, powiedzieć na przykład Ciszewskiemu że nie jest dobrym wyznacznikiem sukcesu, czy udzielić porad i wskazówek Zarządowi, jak powinni prowadzić spółkę, by odnieść sukces?
Będziesz prawda?