~ARNOLD

Uważam że Twoje wpisy są manipulacją i wprowadzają ludzi w błąd.. Nie wiesz co piszesz.. dwa lata wisiałem na Rafako.. zacny i wybitny menadżer domagalski (celowo z małej litery) razem ze swoim mentorem mati pinokiem postanowili zbankrutować Rafako podpisując ugodę z Tauronem wypłacając mu sumę równą kapitalizacji spółki i przy tym ogłaszając sukces!!!! twusk przed wyborami pojechał do Raciborza i powiedział >będziemy ratować> zamiast po przejęciu władzy restrukturyzować spółkę przez przejęcie pakietu kontrolnego + zmiana profilu na zbrojeniowy (rok temu chodziły takie plany) to pozwolił na likwidację spółki .. teraz przed wyborami ogłasza - no właściwie co- że będzie Ratował Rafako? w lipcu ci powie że źle go zrozumiałeś bo powiedział że będzie ratował miejsca pracy nie spółkę... prawie 900 mln długu do przejęcia +koszt masy upadłościowej .. żaden prywatny podmiot tego nie przejmie a KE nie zgodzi się na pomoc publiczną (patrz stocznie) .. a piszę to nie dlatego żeby komuś doradzać .. bo twoje pieniądze twoja sprawa .. chcesz stracić nie ty pierwszy i nie ostatni..jestem zażenowany poziomem "polskiej klasy politycznej " Rafako miało potencjał rozwoju .. Niemcy dbają o swoje firmy,, za nic mają KE (patrz Simens ) ... mam wrażenie że kolejne nie-rządy na posiedzeniach jedynie zastanawiają się cytując klasyka " co by tu jeszcze spieprzyć Panowie, co by tu spieprzyć"

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.