Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
zerknijcie na te video na 12min 16sek i w wierszu 14tym jest nasz guru.
pokazany jest tego NIEUDACZNIKA INWESTYCYJNEGO wynik za listopad i za grudzien:
- listopad - zostalo mu 840 617.00 z 1 mln zl
- grudzien - zostalo mu 942 331zl z 1 mln zl
WNIOSKI: guru rokitto nawet nie obronil kapitalu. Caly czas byl ostatni i w grudniu udalo mu sie uniknac 100% kompromitacji bo fachowcy piszacy artykuly na tym portalu zostali NAJGORSZYMI inwestorami. Bananowi inwestorzy, usmiechnieta ruda Polska, spece od wszystkiego.
Odc 63 Zarobiłem 100 000 zł w 3 miesiące i straciłem połowę w tydzień! Moje wyniki na początku 2025! - YouTube
.
.
.
https://www.youtube.com/watch?v=UaTZG9Oei7s
.
.
.
Wapniok tez ostatnio placze ze go z corpo wyrzucili i jak on ma godnie zyc i gdzie zarabiac grube tysiace. Szybko rynek wyjasnil farmazoniarzy. Podobnych do siebie wapniok zaprasza na wywiady i tam placza jeden po drugim jak to byli mega bogaci i zapomnieli sprzedac.
.
.
.