Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
diag, jesteś prawdziwym antywskażnikiem, zapowiadałeś na dzisiejszej sesji ,, Wodospad" , co mnie nieco ubawiło.
Ale wyszlo ze to ja mialem rację i żadnego wodospadu nie było.
Co do wpisów na forum to ich brak świadczy jedynie o tym ze akcje są skupowane nie przez tzw ulicę czyli przez drobnych inwestorów a kupowane sa przez poważnych inwestorów z grubymi portfelami , czyli przez fundusze.
Przeciez fundusze nie będą tutaj codziennie wypisywać co sądzą o tych akcjach tak jak pan to robi ......
Fundusze poprostu skupują papier i cicho siedzą.
O mocnej akumulacji świadczy choćby wskażnik A/D !!!!!
RSI zaś jeszcze nie jest wykupiony i nie zapowiada jakiejś korekty, przynajmniej nie głębokiej....
to tak krotko zahaczyłem o AT....
Co do analizy fundamentalnej to radze przyjżeć się chocby wskażnikowi ROE, zalozylem oddzielny wpis....
korekty będą na pewno tylko wowczas radzę kupować lub dokupowac jak ktoś już ma akcję.
to tyle, tak krociotko....
pzdr