Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Widzisz i w końcu napisałeś prawdę, może półprawdę. ja jestem wiarygodny i pisze to co robię, owszem sprzedawałem drobnicę po 17 groszy i TYLKO po to by wam tu na forum pokazać miejsce w szeregu, robiłem to dla zabawy i te akcje dawno odkupiłem ....poniżej 17 groszy a 2 x tyle co oddałem dokupiłem po 0,175 zł.
bawię sie tutaj z wami tak jak mi pasuje ;) I nic na to nie potraficie poradzić. nie macie żadnych argumentów na te wasze manipulacje i dobrze o tym wiesz jesusku ze śmiesznym nickiem.
Dziś to nie ja zrobiłem TKO o przed 17:00 na INM bo ja robiłem TKO na S by odkupić jak najtaniej. Mi się do wzrostów nie śpieszy bo obroty jak dla mnie są jeszcze za niskie. Jak wrócą 2 sesje z obrotami powyżej 100 k (kiedyś pisałem o 200-250k ale obniżyłem wymagania bo na NewConnect nudy i marazm) to dopiero wejdę z zakupami nie po 10-20 k szt. akcji a po dużo dużo więcej.
Zresztą jak zbierali akcje to na Kupnie PKC w czerwcu 2023 kładli wolumeny 1 mln i 2 mln sztuk :)