Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ciekawe jaki plan ma samo dobro.
Potrzymać nas jeszcze, tak do 10 lat (jestem już 5 rok) i zdjąć z giełdy? Czy co? Czeka na WHO, że ogłosi kolejną plandemię?
Na co on czeka, że kupi ode mnie po 42 zyla za sztukę, jak jestem tu 5 rok i do tej pory nie sprzedałem i nie sprzedam.
Całkowita kompromitacja dobrych praktyk giełdowych. Skupił akcje i zrobi taki sam myk z umorzeniem co ostatnio, czyli po 3 latach i zmianie serii z uchwałami do uchwał?
Idzie maj i wakacje, martwy okres dla banana. Czyli dalszy ciąg dobrych praktyk.
Niby rynek regulowany, nadzorowany... tylko z nazwy.
Może 2026 coś przyniesie, co? to się zobaczy. Może jeszcze skupi i zdejmie. Chciałbym, żeby zdjąl już to z giełdy i przestał nas rolować. Takie postępowanie powinno być szeroko nagłaśniane, powinno być o tym na lekcjach biznesu w szkołach jako przestroga i na kurasch dla przyszłych maklerów i doradców inwestycyjnych. Może jakieś pytanie na egzaminie.