Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Alicja Lubię Cię :) :)
Ty jedna bylas tutaj na DAT bardzo dlugo i jestes i wiem i czuje twoja Wiare w DAT masz Kobiecy Instynkt a ten sie nie myli :)
Korekty juz tylko w Locie , tanio juz bylo , a szkoda bo myslalem ze cos dobiorę a tu klops ,
tutaj ATH sie szykuje nie dzis nie jutro oczywiscie
a znowu ja glupi i spozniony jak bylo po 30-40 to jakos ciezko bylo kupic a jak jest po 70-80 to raz ze kasa za mala i dwa ze cena juz wysoka
Odrazu mam Przyklad na Mercator jak sobie Patrzylem jak rosnie i mowie ohoho 90-120 to jak zaraz runie to tylko raz i tak czekalem hahahahah , i nie kupilem juz nigdy bo sami wiecie gdzie rajd sie skonczyl hahahah ,
Pozdrawiam
GOAT