~rekin

Do Darka. Jakbyś do mnie napisał taki text , tobym powiedział żeś biedny.. A dlaczeoś biedny. Reszta w domyśle. Dość tej zabawy w kotka i myszkę. Mnie można zrobić w konia raz, bo drugim razem nie dam takiej możliwości. Może ktoś wie,jak wygląda sprawa i jaki jest koszt oddania sprawy do UE.Nie wiem czy ORLEN będzie chciał ryzykować swoim wizerunkiem w imię paru drobnych jak dla niego Na Trzcińskiego nie ma co liczyć, bo od załorzenia porozumienia,, choć jedziemy na tym samym wózku, ani razu nie gościł łna naszm forum.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.