Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
032? Rafffał..! Widzę że skutecznie zamieszałem Ci w głowie. Nie sądziłem że taki łatwowierny jesteś. Skąd ta pewność że 01 nikt nie sprzeda? Jak poleży w tej cenie u kogoś na koncie 2 lata to w końcu UZNA to za padlinę i będzie chciał sobie wyczyścić portfel bo oglądanie takiej straty nie wpływa dobrze na samopoczucie. A teraz już nie mąćmy tej ciszy bo jeszcze zacznie rosnąć... Już chyba widzę tam jakąś zieleń, to dlatego że tu piszemy. Ja myślałem że Ty wczoraj oddałeś a Ty wciąż tu jesteś i po 10 minutach mi odpowiadasz. Co kombinujesz Rafffał? Pooowiedz mi