Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
"Świetny" system Santandera wykazał na otwarciu że mam dostępnych środków 9000 zł ale po kilku transakcjach środki spadły do 150 zł. Jednak po otwarciu krótkiej pozycji na FW20 miałem dostępne 2000 zł. Jak oni to liczą ? Po głębszej analizie doszedłem do wniosku, że mogę z mojego misternego układu opcyjno - kontraktowego wycisnąć prawie 700 zł bez zwiększenia ryzyka. Tylko czy system mi na to pozwoli ? Rozliczenie już w czwartek.