Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A co ma jedno z drugim wspólnego? o tym jak sprzedałem cześć pakietu dla zabawy i by wam pokazać miejsce w szeregu to jaki był kurs? Masz archiwum notowań i sobie prześledź. Sprzedawałem bo nawet chyba o tym pisałem, by rozliczyć akcje brane w kwietniu/maju 2023 gdzie brałem sporo w okolicach 12-13 groszy bo te brane po 11-12 groszy w marcu ostatnie rozliczyły mi się w styczniu 2024 jak oddawałem średnio po 0,3. Oczywiście odkupowałem i po 25 i po 20 ale zdecyydowana większość akcji do brana po 12-15 przez co średnią mam jaką mam. Masz problem z tym jakiś ?
https://www.biznesradar.pl/notowania-historyczne/INVENTIONMED,10