Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A jak chcesz się czegoś dowiedziec o pewnych zachowaniach dyslektykow np agresja to radzę zapoznać się z tą tzw ułomnością i nie oceniać ludzi po okładce.Zanim zaczniesz kogoś oceniać lub niszczyć na forum zastanów się czy ta osoba nie jest taka dlatego ze chce czy dlatego ze powodują to czynniki na które ona nie ma wpływu choć może by i chciała. Mam nadzieje ze teraz nie ma błędów ortograficznych bo starałem się żeby ich nie było a jeżeli są to..w sumie wisi mi to.