~Tygrys

Dzień dobry wszystkim. Jestem inwestorem Ten Square Games od kilku lat. Kiedy w nią wchodziłem i pierwszy pakiet akcji kupowałem za około 400 zł to byłem nastawiony na szybki zysk, bo byłem początkującym inwestorem i kierowałem się rekomendacjami wielu biur maklerskich których wycena oscylowała w okolicach 700-800 zł. Później nastąpił znaczny i wielomiesięczny spadek będący konsekwencją odpisów, ABB, rezygnacją z wielu projektów gier, spłacaniem Rortosa i prawdopodobnie grą na spadki a także psychologicznymi zagrywkami ludzi próbujących manipulować nastrojami innych. W międzyczasie odzyskując kapitał z innych walorów dobierałem akcje TEN po coraz niższych cenach. Dzisiaj mam bardzo dużo akcji, ale również spokój ducha. Pozbyłem się negatywnych cech które powodowały we mnie huśtawkę emocjonalną i nerwowe ruchy. Wierzę w firmę, mądry i stonowany zarząd, śledzę jej poczynania i wiem, że spektakularny sukces jest przed nami. Nie będę powtarzał informacji które wszyscy zainteresowani znają. Pozdrawiam serdecznie długich stażem inwestorów, nawet jeśli niektórzy "wiszą na haku" od długiego czasu. Ja również byłbym wisiał (pierwszy zakup przy 400 zł) gdybym nie miał szczęścia, że nie dysponowałem wówczas dużym kapitałem (zaangażowanie w inne walory). Ten Square Games to świetnie zarządzana firma, ludzie pasjonaci ale jednocześnie biznesmeni. Jestem całym sercem z nimi. Życzę sukcesów i nie mam wcale własnego interesu na myśli. Wiem, że już niedługo nastąpi skokowy wzrost wartości. Powodzenia wszystkim sympatykom firmy.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.