~Niestety

1. Jezeli tego nie łyknie jeden duzy podmiot to bedzie znaczyc ze inwestycja to ryzyko. Nie oszukujmy sie dla niektórych może nawet uczestnikow bankiera 11 baniek to nie duzo i to pisze na powaznie. 2. Czas nam nie sprzyja, chodzi o sruacje międzynarodowa 3. Podbitka jak przy gr1 w mojej ocenie sie na 99 % nie wydarzy 4. Jezeli gra okaze sie przeciętniakiem to na dobre tu bedzie kurs w okolicach 1 zl 5. Jezeli nie bedzie mega marketingu to patrz punkt 4. 6. Zeby powtorzyc sukces mitycznego cdprojekt nawet w 30% gra musi miec wyczekiwana kolejna część, czyli fabule, sens i rozwoj. Akcje mam, nie sprzedaje ale naprawdę duzo wątpliwości jest w mojej głowie. Żałuję ze nie sprzedałem akcji z 2019 roku no ale myślałem ze kiedys to bedzie kolejny cdp lub techland (wiem nie jest na gwp), kiedyś założyłem ze to bedzie gwiazda na parkiecie, jeszce mam chwile zobaczymy

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.