~Bugs

Z drugim akapitem zgoda, ale pierwszy nie wiem po co napisales. Pisze o spolce i fakty o wycenie, nic ci nie doradzam tak jak ty mi zaczales. To o czym piszesz czyli organizowanie programistow robi np Kostowski i dlatego jest miliarderem. I woli dalej to robic i wyplacac sobie cala kase z sukcesow (takich jak IFZ) i samemu organizowac kolejne, niz zeby cos takiego na wieksza skale robil mu pod nosem Gajewski. Dla mnie to nie jest zaden deal-breaker bo profil dzialania, sprawnosc i wycena GOP i tak mi sie podobaja. Przedstawilem tylko jaka jest realna CENA tej dywidendy ktora wielu fizoli sie tak ekscytuje, co zabawne czesto jednoczesnie dorzucajac ze najbardziej licza na projekt z Noobzami i rownolegle na nastepce IFZ. Niech sobie licza- powodzenia. Nic takiego nie bedzie. Ale bedzie duza Dywidenda..

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.