Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Cła odwetowe hokus pokus i zamieniły się w cła zaporowe dla handlu biorąc pod uwagę złożoność łańcucha dostaw.Rynek się nie myli i dyskontuje tarapaty biznesu asb.Jeżeli zarząd nie chce utracić po raz kolejny zaufania akcjonariuszy to czym prędzej powinni zwołać konferencję lub zapodać sensowny komunikat ,bo to co nastąpiło ma wydzwięk długofalowy wpływający istotnie na osiagnięcie planowanych wcześniej przychodów. Jeżeli tego nie zrobią w ciągu kilku kolejnych dni to nie zdziwię się dalszej wyprzedaży i szybkiego obniżenia rekomendacji analityków na okres 12 m-cy ze wskazaniem poniżej 25pln. Możliwe ,że dzisiaj był drugi wyrzut towaru bez przebicia ostatniego dołka na mocnym wolumenie czyli drugie strzachnięcie. Jako ,że lubię łowić przy dnie 21,08-21,24 wpadło mi 4,2kilo ryby 7x 600szt.Ja patrzę na transakcję na rachunku i co widzę ....odebrałem sprzedaż w ilościach 23,16,18,32,8,38,24,itp no kurde mocarze się wypruli.Jak jutro nie zarobię to idę na emeryturę. Jak