Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Odkąd jestem na rynkach a to kawał czasu nie widziałem aby był taki cyrk jak wczoraj! Tak to można nazwać, nie rynki kapitałowe a cyrk na kółkach!
Dax w jeden dzień zrobił 5 przejazdów po 1000 pkt a dwa największe miały po 2000 pkt.
Hossa i bessa jednego dnia albo bessa i hossa jednego dnia.
A wszystko przez kontrolowane przecieki że Drump a to będzie chciał zawiesić cła a to że jednak nie a to że może porozmawiać a to że jednak nie. świece M1 miały po 100-150 pkt
Grałem wczoraj tylko pozycje Long i ukręciłem 2 dniówki ale gdybym po zajętej pozycji L zemdlał na godzinę bo zrobiłbym mój plan półroczny a chwile potem wszystko oddał. Dlatego na spokojnie kasowałem zysk.
Co na dzisiaj?
Nie mam pojęcia :)
Od rana mamy świece M1 po 30-40 pkt więc to raczej rynek przypadków albo przecieków. Jedno zakladam, nie gram pozycji S. jak ma być bessa to ok niech spadnie, zaczekam na koniec i przyłączę się do wzrostów.
Dobrze zachował się Wig20 i tu po korekcie można zagrać L
Pzu idealnie zszedł do mojego wsparcia na 45,60 i odbił sie jak od trampoliny :) do 53,40
Na Pkn wziąłem akcje na dywidendę... Potrzymam albo sprzedam jak wzrosną.