Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Szanowny Panie, Dziękuję za Pański komentarz. Chciałbym podkreślić, że jakiekolwiek wahania kursu nie są dla mnie istotne w kontekście mojej inwestycji. Zainwestowałem w tę spółkę z myślą o sukcesie wersji na PC oraz na konsole, gdzie widzę ogromny potencjał. Jestem przekonany, że nawet połowiczny sukces wersji na PC, zwłaszcza w przypadku dobrej odpowiedzi ze strony graczy, może skutkować znacznym wzrostem wartości akcji, wielokrotnie przekraczającym obecny poziom. Ponadto, jeśli nadarzy się okazja, nie omieszkam dokupić akcji, aby jeszcze bardziej zwiększyć swoje zaangażowanie w spółce, ponieważ zależy mi na stabilnym i długofalowym wzroście wartości tej inwestycji.