Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja bym się jeszcze tak nie cieszył....Glapiński gada bzdury. Inflacje mamy prawie 5%, jedną z najwyższych w Europie, a on chce obniżać stopy? Zobaczcie jaka inflacja jest w Niemczech lub Francji!
Ja myślę że on to specjalnie tak palnął o tych stopach, bo waluty za bardzo zaczęły spadać. Dolar już dochodził do 3,77 a po jego wypowiedziach doszło do zwrotu w drugą stronę, ze skrajności w skrajność. Jak benzyna pójdzie w górę na stacjach to już to widzę jak inflacja spadnie. To jest skrajnie nie odpowiedzialny człowiek, nie wie co mówi.