Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
To źle pamiętasz bo wcześniej się nie udzielałem i nic takiego nie pisałem. Po ile kupiłem moja sprawa. Mogę sprzedać. Widzę że soul tu chciał kupić większą ilość po 14 zł a jakiś Darek mu w końcu nie sprzedał. Ja mogę sprzedać, napisałem na tego maila do soul ale nie odpowiedział. Jakby ktoś chciał kupić w pakiecie 18 tys lub więcej zgłaszajcie się na maila l8uk5asz@wp.pl . Proponujcie cenę , oczywiście lepsza niż rynkowa. Mówicie że ma iść na 100to i ciężko cokolwiek zebrać nie podbijać kursu , więc oto jestem. Możemy się dogadać