Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Serio chłopie masz prawie 2 mln ? Nie wiem czy mam współczuć czy śmiać się… trzeba było ratować kapitał póki był czas. Podstawowa zasada na giełdzie… zastanów się sam, setki milionów akcji i z zarządu nikt nie kupił. Sorry ale wygląda to tak jakby sami nie wierzyli w tę spółkę. Ktoś to kiedyś dobrze opisał tutaj. Spółka szoruje po dnie, sprzedaż z roku na rok spada, projekty im nie wchodzą a sami prowadzą szkolenia z prowadzenia firmy. Cyrk XD Lauri jeśli to prawda że jesteś tak zapakowany, to wg mnie to jest lekcja dla Ciebie co potrafi się wydarzyć na giełdzie.