~Putin

Jakbym miał "spory pakiet na Synektiku kupowany po 10zł z zyskiem 2k procent tp bym to sprzedał. Tym bardziej jak gościu jest pewny, że tu będzie 1000% w dwa lata. Niech ma nawet marne 10k papieru tam to za 2mln zł może kupić tutaj +- 800k akcji. Przy wzroście o 1000% robi 8mln zł w dwa lata. Czuć lekkim mitomanem, ale może przeze mnie przemawiać zazdrość bo ja mam tutaj tylko 38k papieru zamiast 800k.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.