~klawisz

Nie zwieszą i nie pisz takich rzeczy-bo napędzasz tylko bidaków co trzęsą portkami, żeby się z waloru wytrzepali. Naganiacze/trolle chętnie podchwycili-to zawieszenie-bo może będzie wysyp-a dla mnie tu o to chodzi. Przemielili 25 baniek, wiadomo, że nie przytulili całości-bo tylu akcji nie,ma oraz na chama nie skupują-bo kurs byłby o niebo wyższy (wykazany popyt). Pewnie mają algorytmy i sobie skupują. Po ciut 10-20k. dziennie i im przyrasta. Po co i dlaczego się nie ujawniają-proste jak drut-mają swój FF (słupowy) do podbitek i spadków. Ulicy to tu zbyt dużo nie ma-ale jeszcze są tacy jak Ty, ja, Pegaz, Kar i trochę bezimiennych co to trzymaja pakiety 50k wzwyż do 300-500k i pewnie tych chcieliby ruszyć-choć trochę nadgryźć. Teraz trochę jeszcze wycisną-ostatni przesiew na tym poziomie-później jak do 0.8-zeta dojdzie znów potrząsną worem - jakby szkoła Jeremiego a tematycznie raczej mocni, więć będą dobre infa, na dobre podbitki, jak przyjdzie czas. Jak dla mnie przed Zajączkiem to tu odpał pierwszy ostry będzie (po raz pierwszy idą po "bandzie" - przekroczyli termin-ale jak pisałem jeżeli racjonalnie krótki-to się im upiecze. Pamiętaj tu wszyscy dla pieniędzy-same spekulanty Ty, ja, Pegaz, Kar i Włodarze-każdy kasę zarobić chce-pokerek. A świerzaki chłoną takie "zawieszenia" jak gąbka wodę - nie dawaj więć Włodarzom, aż tak dobrze zarobić i większego pola mieć na sinusoidy. Pozdro

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.