Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Widać, że nigdy nie miałeś niczego od Wittchena. Buty wyjściowe, skórzane, które kupiłem za 500 zł są tak wygodne i tak doskonałej jakości, że nawet gdybym miał zapłacić za nie 1500 zł to bym zapłacił. Próbowałem je kupić przez jakieś 3 miesiące a za każdym razem jak tylko dostawałem maila o dostępności to jesli odczytalem go po kilku godzinach to były już niedostępne. To nie świadczy o słabej jakości a o tym, że ich towary są rozchwytywane. Spójrz na modele ich obuwia, wyglądają wręcz rewelacyjnie. I wartość godziwa to jest ok 50 zł za akcję a nie 24.