Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Sądzę, że oni bardzo niewiele zrobili przy tej grze, że stopień zaawansowania prac nad nią jest mizerny. Wydaje mi się, celem doprecyzowania tematu, że nie może być mowy o sprzedaży praw do tego tytułu, a raczej wartości intelektualnej w postaci wykonanej przy nim pracy. Jednak tak jak wyżej, podejrzewam, że Moonlit, jeśli chodzi o Dog Trainera, mało ma do zaoferowania. To moja opinia na podstawie moich podejrzeń.
Na ten moment interesuje mnie natomiast niezwykle jakie podpisali umowy i na co mogą z nich liczyć z odsprzedaży praw do stosowania swych dwóch projektów opracowanych w oparciu o środki z NCBiR. Ostatnio podali skąpe informacje, że podpisali w związku z nimi umowy. Liczę na to, że 09.05 w raporcie za 1. kw. 2025 r. otrzymamy znacznie szerszy obraz sytuacji.