Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
monari pada, galeria centrum pada, reporter pada - następni juz czekają w kolejce, oczywiście że PM nie jest w niej pierwsza ale tak jak pisałem do gwiazdki koniec - to że przychody wzrosły to fakt ale zastanów się o ile wzrosły koszty - sprzedaż na metr kwadratowy spada - nie mam żadnego interesu w naganianiu - po prostu miałem ten papier i wyszedłem znacznie niżej niż kosztuje dzisiaj - nie mam zamiaru go odkupić , rozbuchali się z ilością nowych punktów bez ładu i składu bo mysleli że każdy punkt jest rentowny
proponuje napisz do ich działu relacji inwestorskich z pytaniem czy jakikowlwiek nowotwarty punkt zarabia na siebie - zapewne Ci nie odpiszą - bo mnie też olali jak zwrócilem uwage na fakt że źle ustalili dziń dywidendy w projekcie uchwały - poprawili to ale nawet dziekuję nie usłyszałem -----------bez odbioru