95147

Dnia 2009-05-15 o godz. 17:13 ~greg napisał(a):
> "Skąd ja wyszedłem i kiedy to tylko ja wiem... nic
> ci kolego do tego" Tobie tyle samo do tego kto
> kiedy i po ile wchodzi w AB.

To jest publiczne forum i będę pisał co chcę (w granicach prawa) i kiedy chcę....
Napisałem przewidywanie co do kursu (zobacz kiedy) a teraz weryfikuję je - po prostu uważam że ryzyko korekty jest znaczne. O rację kłócić się nie będę bo że wzrosty przewidziałem każdy widzi... co do korekty mogę nie mieć racji... życzę udanych inwestycji.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.