Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jeśli handlują między sobą domy maklerskie to nie płacą bo korzystają własnych usług przecież :D Poza tym nie każda platforma pobiera prowizję od handlu, ja mam jedno konto na którym prowizji nie ma więc mogę sprzedawać i kupować bez opłat. Czekam aż będą zbierane pakiety powyżej 10 tysięcy akcji, wczoraj mimo odbicia obroty nie były duże. Z drugiej strony patrząc na pogrom na CDR na Farmie było ok. Ja aktualnie czekam na wzrosty na wyższych obrotach i obserwuję działania zarządu.