Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ano ZONK :-).
Wyjąłeś mi to z ust, ale dzieliłem się tą myślą tutaj 1/2 roku po objęciu rządów przez RM nazywając to spacyfikowaniem niezadowolonego Pam. Ile to już? 5 lat ? Taka teoria, ale nie daje mi wciąż spokoju totalne deptanie BLG+groźby. Było wtedy niezadowolenie z BLG, ale to RM tak nakręcił pewną grupę w PAM do niebotycznych wyżyn, że nie wyobrażam sobie w przyszłości egzystowanie BLG ramię w ramię z tym panem. No, chyba że plan (optymistyczny i wciąż w takim układzie organizacyjnym) zakłada ew. zwrot kosztów, a następnie likwidację spółki.
Wtedy Zośka nie dostanie swojego kawałka tortu, który jej się należy :0)