Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja o tym wspominałem. Siedziałem na Bumechu od maja 2022, trochę zarobiłem ale wszedłem tam za późno. I zgadzam się w 100 procentach jesteśmy nabitych samych poziomach co Bumech czy Mercator przed mocnym skokiem a potencjał Hillander wyceniam na 100zł w dalszej kilkuletniej przyszłości. I tak jak pisał Preco… oddam ale nie poniżej 50zł. Narazie mam z czego żyć. Papier jest dobrze ogrywany i dlaczego nie mam skoku po takim info? Jest konflikt nie ma pokoju.