~Spekulant

Pociąg odjechał co hehe skąd to znam też nie jestem w pełni zadowolony, bo jeszcze czekam z Carlson aż wystrzeli by dobrać do 100% całego kapitału w Starward aktualnie mam 80% starward i 20% e Carlson w dołu wzięte może zdążę chociaż po 10zl dobrać Starward to bym się cieszył na Carlson czekam między 20 a 40zl by oddać aktualnie 4zl z groszami xD Oddam Starward za 200zl za jakieś 2lata tam stoję na S powtórka z 11bit i creepyjar będzie może nawet 500zl licznie na chwilę i pewnie sporą korekta potem będzie. Mnie wystarczy ok 200zeta na kursie bo bańka zysku wpadnie, ciężko wytrzymać duży zysk na akcjach i kusi by wcześniej zamknąć choć zna się potencjał spółki to i tak często za szybko się zamyka, trzeba poćwiczyć nad psychika jeszcze bardziej i będzie się więcej zarabiać :)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.