Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Przekwalifikowuje się na specjalistę w dziedzinie akcji PCF, bo spędziłem setki godzin, grając w RUST. Pozwala mi to ocenić ten projekt jako bardzo perspektywiczny. Jeżeli rozgrywka, mechaniki walki oraz system budowania bazy przypadną do gustu, Lost Rift ma znaczący potencjał. Stanowi bezpośrednią konkurencję dla Rust, który powstawał podobnie w EA. Przyciągnął kilkanaście milionów graczy i mnie. Zachęcam do zagrania lub zapoznania się z artykułami branżowymi oraz materiałami wideo przedstawiającymi rozgrywkę w RUST na YT, a potem porównanie ich z trailerem i opisem gry na Steamie przygotowanym przez People Can Fly. Teraz nie powiem nic więcej. Jak zagram to się wypowiem. Ze strony społeczności Rust będzie sporo opinii do analiz.