Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
HAHHhhahaa MEGA mega śmieszne HAAHhahahahaaa
Jesteś tu "nowy" # 269 * i na pewno nie wiesz , że ostatnio to sprzedałem akcje lubelskiej 'perły' po ok. 5,xx ( i już szczegółów nie pamiętam po 5 latach ), sprzedałem z dość dużym zyskiem , ale trwierdziłem , że te wybicie kursu do 5,xx było na fali 'paniki' COVID-owej i już się nie powtórzy , jak do tej pory się nie pomyliłem znacząco .
I raz jeszcze powtórzę (jako ten jak chcesz 'wujek dobra rada' ) , że jeśli CHOCIAŻ 1 (słownie: J E D E N ) DAWCA KAPITAŁU z snw uratuje swoją KASĘ , to ta moją "twórczość" nie pójdzie na marne .
------------------------------------------------------------
( * ) radzę zapamiętać ten numer #269, a najlepiej umieszczać go po 'Nowy' , bo takich jak TY "nowych" to już tu (na forum snw) 'troszkę' było i można się w tym pogubić , a i jeśli się mocniej zaangażujesz to może będę Cię umieszczał w gronie "expertów" od holdu snw ,..... ostatnio 'dobijał' się o to nijako Bollo, ale wg mnie musi jeszcze nad tym 'popracować' (na forum)