~Luk

A kto na przełomie stycznia i lutego w miesiąc zrobił 10 mln sztuk obrotu i nic z tego nie wyszło oprócz tego że poszło 3 mln sztuk akcji byłego prezesa ? Raczej by się sprzedał jakby w spółce miało być dobrze bo wolałby poczekać na wyższe poziomy. I co dzisiejsze walne nie podjęło żadnej decyzji ani nie ogłosiło przerwy. Czyli co ze sprzedażą części spółki ? Z tego co czytałem to ta sprzedaż miała być razem z akcjami spółki. Ależ jestem ciekawy jakie trupy z szafy wypadną bo kurs zawsze prawdę ci powie. Pod co teraz miałby być podbitka skoro po takich bajecznych espi jak te z wat kurs leciał w przepaść ? Ciekawe co z tą emisją 7,5 mln akcji. Kto je będzie chciał skoro te na rynku lecą w dół ? Dzisiaj napewno sprzedawał ktoś z zarządu bo nie wierzę że drobnica nagle zrobiła taki obrót bez większego powodu bo nic na to nie wskazywało a wszystko zaczęło się po walnym. Szykuje się ładny przekręt a stratę i tak już mam taką że nie warto sprzedawać. 

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.