Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Michal,ale z Ciebie jest sierota gieldowa,jak sam napisales,ale tu akurat trafiles,bo mam ta slabosc.
Lubie pomagac slabszym.
Nikt nie zarabia z czytania raportow,a raczej z zakupu spolek,ktore trwaja i i przynosza stale zyski.
Sa takie,sa duze i czesto z dywidenda.
Pozostale spolki to spekulacja,kup taniej niz sprzedasz.
Wiec juz chyba masz odpowiedz na pytania.Tutaj nie spodziewaj sie odpowiedzi,bo kazdy sie dusi we wlasnym sosie:jak sprzedac drozej niz zakup.
Ten Less to jakis nowy projekt,zupelna popluczyna po dawnym Groclinie,wiec raczej zero historii,nie ma sensu wracac jak bylo nascie lat temu.
Forum jest jakie jest,wszyscy zestresowani,wiec czemu niby mieliby sie dzielic informacja.
Prosty przyklad,zamiast opowiedzi na Twoj post cisza jak makiem zasial i dostales zonka na minus,Nikt Ci nie odpowie,a jesli juz to w telegraficznym skrocie,na zasadzie czesc jak leci....w domysle co to za leszcz, splyn itp,itd
))))))))))))))))))))))))))))))))
Ja taki nie jestem,odpowiedzialem Ci po ludzku.
Ale nie licz na wiecej.