Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2025-03-17 o godz. 18:13 ~Wojtek napisał(a):
> Po kompromitacji kurska powinni tym bardziej zadbać o dobry wizerunek i transparentność. Jestem na juju od czasu kurska i z perspektywy czasu nie mogę zrozumieć po co spólka marnowała czas na punk wars,deep diving symulator czy mam nadzieje ze porzuci ten projekt heroes academy to bezsensowne przepalanie kapitału. Mogli zamiast tego zatrudnić dodatkowych testerów i dopracować real politics 2 a zamiast tego wypuścili bubel. Mogli związać się z dobrym wydawcom który odpowiadałby za lepszy marketing nawet kosztem niższego zysku ale woleli byle jaką firmę która nie potrafiła rozreklamować żadnej gry na dużą skalę.Podobnie jest z real politics 3 gra jest w early access od kilku dobrych miesięcy od stycznia zero aktualizacji i oni chcą mieć sprzedaż?. Platformy który mogłyby służyć do reklamy jak instagram youtube są porzucone a wystarczyłoby wrzucić materiały.Liczyłem jak pewnie większość długoterminowych inwestorów na to że zmiana prezesa zmienić coś w tej spółce ale póki co nie wiedzę zmian.Może zarząd mnie pozytywnie zaspoczy ale patrząc na moją 9 letnią przygodę z jujubee to były raczej zawody niż sukcesy.
W Reala1 się szczerze wciągnąłem jako gracz grałem tylko w Reala1 przez 2 tygodnie no i dlatego jestem tu w akcjonariacie. W Kursku nie widziałem nic dobrego zanim wyszedł. Ale nie spodziewałem sie że aż tyle spadnie Gdy już przed premierą sporo spadło z 28zł i ze Real2 i 3 będzie gorszy od 1 części. A po za tym Real2 miał być zaraz po kursku a potem przesuwali.
Podobno odszedł pracownik który robił Reala1 a to co teraz robią to jakby ktoś kto nie gra w gry robił gry. A tak to tylko można być dobrym dilerem narkotyków a nie dobrym deweloperem gdy się samemu nie ograło całej konkurencji i to z zamiłowania a nie z obowiązku!