Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A mnie bardziej nurtuje dlaczego po dobrych infach o nowych udziałowcach i kupieniu ziemi uwalają kurs jak na wzrostach nawet jak ktoś faktycznie wywala jeszcze większy by zrobili obrót i więcej by zarobili .A po drugie czy w końcu akcje dwóch głównych udziałowców nie patrząc na blokady można sprzedawać na rynku czy nie w jakiej są formie.Bo jedni piszą tak drudzy tak.Fajnie jakby było tak :Wiedzą że będzie dobry raport i inne dobre wiadomości.Umówili się że główni chcą sprzedać żeby objąć emisję wymiana po atrakcyjnej cenie dla kupującego na rynku i umowy.I potem ogień do góry jedni i drudzy zarobieni.Bardziej mnie martwi los nas drobnych gdzie będzie w końcu dołek.Mam nadzieję że 90 % od ostatniego szczytu już im wystarczy 10 mln kapitalizacji nawet uwzględniając emisję to już trochę przesada.