Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wiesz co....narazie poruszamy się wg techniki i nastrojów w oczekiwaniu na fundamentalne informacje. Nastawienie mam nadal pozytywne i nie mówię tu o zadowoleniu ze kurs odbija od lokalnego dna. Mówię o tym że wierzę że ta ekipa naprawdę osiągnie sukces. Stworzy ten lakier i wprowadzi go do sprzedaży. Z rozmów z p. Wiechczyńskim znam oczywiście problemy jakie miała poprzednia ekipa z wprowadzaniem grafenu do farb płynnych. Mam nadzieję, że pani Sylwia przełamie te bariery wszak materia nad którą pracuje jest nieco inna. Nie wchodzi tu w grę korozja metali i narażanie materiału na skrajne warunki atmosferyczne. Z rozmow z ludźmi z branży paznokciowej wiem że i to zagrozeniebrakiem od światła UV zostało zminimalizowane w wyniku wymiany lamp do utwardzania hybryd na lampy LED. Jeslibfizycznie lakier się pojawi to kanały dystrybucji powinny ruszyć raczej od strzała. Naprawdę z wielką ciekawością czekam na jakieś info ze strony zarządu. Mam też do nich kilka pytań w kontekście nadchodzących zbrojeń Europy ale to już może w innym wątku. Pozdrawiam. Ps. Trochę się musiałem naszukac twojego wpisu bo się gdzieś po środku postów umiejscowił a nie na samym dole :)