~Spekulant

Będzie bankowo, poczytaj o triple-i initiative. Pisza, że należy szukać na steamie gier co zamieszczają ich wpis jako pewnik że ich pokażą na tegorocznejnprezentacji gier: dema i nadchodzące swiatowe premiery gier :) Czego mogę oczekiwać od tegorocznego pokazu? Nie możemy jeszcze powiedzieć, które gry są w składzie, ale wejdź na swoje ulubione media społecznościowe i sprawdź, którzy deweloperzy i studia podzielili się tą wiadomością. To jak wczesne polowanie na pisanki! Tyle że wystarczy wyszukać „iii initiative”… OK, może to nie do końca polowanie na pisanki, ale rozumiesz, o co chodzi. https://iii-initiative.com/faq/ Niedługo demko wypuszcza, bo mieli dać po testach jak się dowiedziałem poprawia samouczek i interfejs użytkownika i puszcza. Potem czekałam na wczesny dostęp gry który kupię po PKC xD

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.