~Oko

Ciaśniuteńki masz ten swój umysł guru :) Ja po prostu czekam - wiem, na pewno, że spółka nie zbankrutuje, a może przyjdzie taki moment, że da zarobić, a jak nie trudno - póki co większość pozostałych daje zarobić. Wynik mojego portfela to ok 60% zysku, sama Energa - tylko nieco ponad 20% (średnią zakupów mam ok 10 zł). I powiedz co mnie obchodzą ci co mają 100-500 tysięcy akcji Energii? O ile w ogóle mają. Nic, totalnie nic. To ich sprawa, że postawili na jednego konia i teraz na nim siedzą a ten koń stoi w boksie i siano sobie przeżuwa, kiedy inne konie dawno pobiegły... I powiem ci więcej guru - nawet im nie zazdroszczę :))) Pisz dalej tutaj te swoje głupstwa - nie zamierzam ich prostować bo nie warto. Tak jak ktoś tutaj kilka dni temu napisał - szkoda czasu na pisanie z tobą :)))

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.