~wojtek

tak samo mialem z platformą smrt capital pte. Wplacalem im pieniadze dosc dlugo bo z pol roku to sie tak ciagnelo. Suma rosła na moim koncie platformy i fakt faktem moglem wyplacic kwote ale tylko raz bo juz pozniej zaczely sie przekręty czyli ze awaria ich systemu czy tez jakas moja blokada konta i wtedy chcieli ode mnie uzyskac 4 tys zł by odblokowac konto. Nie chcialem juz im nic wplacac bo nigdzie nie bylo napisane rowniez ze trzeba uiscic jakas kwote by odblokowac konto. Nie bylo nic nawet o blokacie konta. Jedynie to zadzwonilem do "obslugi klienta" zeby wyjasnic sprawe i zeby przelali mi te pieniadze. Uslyszalem ze oni nic nie moga zrobic i mam sie kontaktowac pod inny numer wiec tak zrobilem. Ale tam tez mi zaczeli wkrecac jakies kity ze musze wplacic te 4 tys bo innego wyjscia nie ma. Wiec to bylo jak mow do slupa slup jak ..... Skontaktowalem sie z ludzmi ktorzy zostali oszukani i bylo ich od groma...nie spodziewalem sie tego i tez jestem zalamany ze nie przeszukalem informacji na ich temat bo jest ich naprawde duzo. Skontaktwoalem sie rowniez z kancelaria 50\3\\\12\2\\19\6 która juz dziala w moim przypadku i nie tylko w moim bo maja juz duzo zgłoszen na sama platfome. Wchodzi juz w to prokuratira i moj a d wo kat

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.