Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Cieszy mnie twój optymizm, znaczy będziesz dzisiaj skupował ?? Ja z kolei już takim optymizmem nie pałam. O ile spodziewałem się że PCF nie będzie miało kasy na samodzielne wydawanie gier to takiego ESPI się nie spodziewałem. Ja to raczej odbieram jako zaproszenie do kupna Incuvo a nie biznesową strategię. To się może długofalowo dobrze skończyć ale w krótkim okresie to spowodować może co najwyżej spadek kursu. Ciekawe co na to wszystko hieny które od dłuższego czasu naganiają na spadki i skupują. Może im się wizja odmieni i zaczął opowiadać jaka cudowna jest ta spółka żeby trochę tego towaru upchnąć.